Jučer, 28. 05.2016., u dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu održano je Prvenstvo Republike Hrvatske za juniore i kadete. Osim prestižnih odličja na državnoj razini, ovo je bio i posljednji od tri kriterijska turnira za odlazak na Europska i Svjetska prvenstva za ove dobne skupine. Od osvojenih odličja, zasigurno izdvajamo zlatnu medalju naše juniorke KRISTINE BEROŠ koja neprikosnoveno potvrđuje izvanrednu formu. Na prethodna dva kriterijska turnira, Kristina je ostvarila kriterijske bodove, a zlatnom medaljom uz tri sigurne pobjede sa Državnog prvenstva potvrdila vodeće mjesto u skupini juniorki do 55 kilograma i osigurala odlazak na Svjetsko Prvenstvo koje će se održati u Kanadi!

Na susjednom borilištu odvijala  se drama za njenog kolegu Tibora Sudeca. U finalu juniora do 73 kg Tibor je pri kraju 3. runde, kod rezultata 7:7, morao predati borbu zbog povrede koljena.

Nadamo se najboljem i jedva čekamo Tiborov slijedeći nastup.

Čestitke Kristini Beroš, trenerici Lidiji Katalinić Špoljarić i puno sreće u Kanadi uz želju da Kristinu vidimo i na pobjedničkom postolju Svjetskog Prvenstva!

Juniori i kadeti Taekwondo kluba DUBRAVA ostvarili slijedeće pojedinačne rezultate:

JUNIORI:

Kristina Beroš – zlatna medalja

Tibor Sudec – srebrna medalja

KADETI:

Ivan Diego Ćosić – srebrna medalja

Dražen Smotalić – brončana medalja

Korina Holjevac – brončana medalja

Nikolina Mandić – brončana medalja

beroš1 mandic smotalić

ČESTITKE SVIM NATJECATELJIMA KOJI SU NASTUPILI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU!