Limač Liga našeg kluba organizira se za djecu najmlađe dobi:
za vrtićance i početnike nižih razreda osnovne škle, koji su tek počeli trenirati kako bi se što lakše prilagodili na naporne turnire koji ih očekuju te za njihove roditelje kako bi dobili uvid u sve dimezije taekwondoa.
Polaznici programa početnog  taekwondoa i male škole taekwondoa natjecat će se u sportskoj borbi i formama, te će biti podijeljeni u kategorije djevojčica i dječaka po godištima(2012 i 2011). Sportska borba trajat će dvije runde po 1 min po modificiranim pravilima HTS-a- bez udaraca u glavu. U formama će izvoditi prvu formu, a ocijene će dati sudac. Godište 2010., Limačice i Limači natjecati će se također u sportskoj borbi, dvije runde po 1 min, te u formama. Tu kategoriju djece kao i mlađe kadetkinje i kadete ćemo vagati i slagati u prilagođene težinske kategorije . Mlađe kadetkinje i kadete koji se prijave izvlačenjem ćemo složili u timove koji će se borili 5 na 5 u dvije runde od 5 min.
Održat će  se ukupno 3 kola Lige (3., 6. i 9.mjesec), te završno GRAND PRIX NATJECANJE  pred Božić kada ćemo proglasiti najbolje natjecatelje po kategorijama i primjereno ih nagradili poklonima.