DORIS POLE osvojila drugo mjesto na Finalu Grand Slam u kineskom gradu Wuxiu, 18.12. 2019.
Natjecatelji se bore u olimpijskim kategorijama i svaka runda boduje se zasebno, tako je Doris u kategoriji -67 kg u prvom kolu pobijedila predstavnicu USA 2:0, u drugom kolu favoristkinju, predstavnicu GBR 2:1, a u polufinalu predstavnicu CHI 2:1.
U finalu se borila sa Mateom Jelić i u prvoj rundi nije bilo pobjednika, dok je u ostale dvije Doris izgubila i tako osvojila drugo mjesto, te novčanu nagradu od 14 000 USD, a njena trenerica Lidija Katalinić Špoljarić 6 000 USD.

Drugog dana natjecanja, 19.12.2019. na tatami je izašla Marija Štetić. U prvom kolu svladala je Hrvatsicu Nikitu Glasnović rezultatom 2:0 dok je u drugom kolu s 1:2 zaustavljena od Kineskinje, kasnije pobjednice turnira u jategoriji do 57 kg.

Nastup naših sportašica nije ostao ne zamijećen kod ljudi koji su pratili nastupe i ponašanje svih sudionika natjecanja.

Nagrada ” Inspirational Counter Attac Award” u vrijednosti 2000 $ dodijeljena ne našoj Doris koja je ovdje nastupila s pozivnicom organizatora i dosla do finala s vrlo loše pozicije ždrijeba.
Nagrada za najupečatljiviji udarac u glavu, u ženskoj konkurenciji dodjeljena je našoj Mariji i vrijedi 4000 $.

Sve u svemu, veliko iskustvo, odlicne borbe i velika priznanja nosimo kući.