U kineskom gradu Wuxi, 25.-28.10.2018.  održan je  drugi kvalifikacijski turnir za finalni Grand Slam i to je turnir G2 statusa. Finalni Grand Slam održava se u istom gradu 9. do 16. prosinca. Ovo je bilo  vrlo zanimljivo natjecanje za naše seniorke koje su  nastupile u olimpijskim kategorijama: Marija Štetić i Kristina Beroš do 57kg, a Doris Pole do 67 kg.
Na ovom, kvalifikacijskom turniru borci su u mogućnosti skupiti veliki broj bodova za svjetsku rang listu dok je finalni Grand Slam prilika za osvajanje velikih novčanih nagrada i direktnog odlaska u Tokio na Olimpijske igre!

Nakon dvije pobjede, Marija Štetić je polufinalnu borbu odradila s aktualnom prvakinjom svijeta do 57 kg, koreankom Ah-Reum Lee. U vrlo napetoj borbi punoj preokreta uz malo sportske sreće slavila je koreanka rezultatom 2:1
U borbi za treće mjesto Marija je išla na kineskinju Lijun Zhou, juniorsku prvakinju svijeta 2016. i srebrnu sa Grand Prixa od prije 15 dana u Velikoj Britaniji
Ovu borbu je odradila vrlo aktivno i slavika rezultatom 2:0 u rundama.
Doris Pole, nakon jedne kvalifikacjske borbe, u polufinalnoj borbi je izgubila od Kineskinje 2:0 a u borbi za treće mjesto Doris je slavila nakon četvrte, dodatne runde, u kojoj je na zlatni bod pobjedila brazilku Milenu Titoneli.

Kristina Beroš zaustavljena je u drugom kolu od predstavnice Kine.

Marija i Doris izborile su pravo nastupa na finalnom Grand Slam natjecanju!