U prostorijama kulba 16.12.2017. je održana radionica mentalnog treninga za sportaše, roditelje i trenere.
Skupio se poveći broj zainteresiranih za mentalni trening, kako iz našeg kluba tako i iz drugih taekwondo klubova. Posebno nam je drago da su naš poziv prihvatili treneri i sportaši iz gimnastike i tenisa jer svi sportovi počivaju na istim principima psihofizičke pripreme.
Radionicu za mlađe sportaše vodila je apsolventica psiholigije Nikolina Huđin koja s našim mlađim sprtašima radi unazad dva mjeseca, a naša Zubka je sudjelovala u razgovoru i vježbicama sa svojim konkretnim iskustvima i tako djeci prenijela neposredna iskustva s treninga i natjecanja.
S trenerima, roditeljima i starijim sprtašima radila je Sivija Ferenac s kojom naši seniori rade unazad godinu dana.
Samo teoretsko predavanje je bilo karatko a zatim je usljedio zanimljiviji dio s konkretnim odgovorima i alatima za prepoznavanje stanja sportaša i osvješćivanje njihovih potreba.
Roditelji su imali puno zanimljivih pitanja a Silvija je u izlaganje uvela i trenericu Lidiju, trenera Tomislava ,koji i sam do nedavno bio vrhunski sprtaš i sportašicu, našu seniorku Mariju.
Sa nekoliko pitanja Silvija ih je provela kroz sukus primjene mentalnog treninga i na taj način ostalima približila značenje iste.